Dansk designet smykker

Hjertelig velkommen til
Elva Smykker

Jeg laver dansk design smykker efter dine personlige mål – uanset din størrelse: lang  eller kort, eller du er barn eller voksen .  Så har du en ide til et smykke, eller ser du et smykke på min shop, som du gerne vil have, så kan jeg lave det til dig. Jeg har skrevet “Håndlavet” ud fra de smykker du kan få speciel lavet.

Få dit eget unikke dansk design - smykke

Jeg bruger sølv, forgyldt sølv, rustfri stål både i stål og guld farvet, messing og kobber, der er forgyldt og forsølvet. Jeg bruger også ædelsten, krystaller, ferskvandsperler og glas, når jeg designer mine smykker.

Men mine danske design smykker kan du være med at til designe dit eget smykke, så det passer helt perfekt til din smag og dine mål. Dette gør smykket til noget helt unikt, som ingen andre har. Du kan også finde inspiration i mine smykker, som vi kan genskabe i dine mål eller som du kan købe direkte på webshoppen.

BEMÆRK venligst at de smykker, hvor der er brugt, ædelsten, krystaller og ferskvandsperler, altid vil være unikke fordi perlerne aldrig er helt ens.

Det betyder også, at de kan have forskellige farver og former, som der fraviger det det viste smykke på siden.

Har du set vores mala/bede halskæder og piercinger?

Mala kæden genkendes af mange som et smykke, der er forbeholdt meditation og bøn, men dette er ikke rigtigt. Mala kæden omhandler positiv energi, og det kan derfor bæres af alle, der kan lide smykket og som ønsker mere positiv energi.

En mala kæde skal være fyldt med god energi og positive tanker. Derfor designer jeg kun disse smukke kæder, når jeg er i overskud og positiv. Hver mala kæde er helt unik både i udseendende og energi, hvilket gør smykket meget personligt.  

Grøn-rød-sort-forgyldt-armbånd

Håndlavede dansk design smykker

Størstedelen af mine smykker er håndlavet, hvilket gør det muligt for mig at skabe smykkerne ud fra min kreative side. Desuden lægger jeg stor omtanke i mine smykker, så jeg skaber smukke dansk design smykker – at mine smykker er håndlavet giver desuden mine kunder den mulighed, at de selv kan være med til at designe deres eget unikke smykke, så det passer præcis til deres stil og smag. At fremstille dansk design smykker er min helt store passion, og det er noget, som jeg har over 50 års erfaring med.

Ønsker du et dansk design smykke?

Hvis du ønsker et dansk design smykke, så kan du kontakte mig her. Jeg lytter til dine tanker og idéer til smykket, og så kommer jeg med råd og vejledning, så vi sammen når frem til et dansk design smykke, som du er helt glad og tilfreds med.

Scroll to Top