Smykker til mænd

Hos Elva Smykker finder du håndlavede dansk design smykker til mænd. Vi har både øreringe, halskæder og armbånd, der er designet og fremstillet specifikt til mænd.

Når jeg fremstiller smykker til mænd bruger jeg materiale såsom sølv, forgyldt sølv, rustfri stål både i stål og guld farvet, messing og kobber der er forgyldt og forsølvet, ædelsten, krystaller, ferskvands perler og glas.

Pris
Kategori
Farve
Længde
Metal
Ørekrog
Perle

Smykker til mænd

Flere og flere danske mænd er begyndt at bære smykker som en del af deres stil. Smykket er på mange måder med til at understrenge din stil samt din personlighed – hvilket i høj grad også er blevet en stor trend blandt de yngre mænd.

I lang tid har uret og bæltet været de eneste accessories til manden, men nu er der særlig fokus på armbånd, øreringe og halskæder, hvor man kan udtrykke sig ligeså vel som kvinder. Vælger manden et enkelt og stilrent design, så signalerer det et afdæmpet og klassiske look, hvor store og tunge smykker kan vise en helt anden stil og dermed personlighed.

Dansk design smykker til mænd

Hos Elva Smykker finder du et bredt udvalg af dansk design smykker til mænd. Min passion er at skabe unikke og personlige smykker til dem, der føler, at der ikke er et smykke, der enten passer dem i størrelsen eller designet. Dette gælder også mænd. Her på siden finder du derfor smykker, der er designet ud fra et ønske om at nå ud til de mænd, der ønsker et mere unikt og personligt smykke.

Design dit eget smykke

Selvom mine smykker er håndlavede dansk design, så er det muligt, at der ikke er et smykke, der afspejler det udtryk, som du ønsker. Derfor har du mulighed for at designe, i samarbejder med mig, et smykke, der er helt personligt. Ud fra dine ønsker og drømmer designer jeg et smykke, som er helt unikt og speciallavet til dig.

Ønsker du at design dit ejet smykke i samarbejde med mig, så kan du kontakte mig her. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.