Personlig halskæde

Find alle kategorierne her:

Halskæder til kvinder

Søger du en personlig halskæde, som kan afspejle din personlighed og personlige stil?

Jeg designer / sammensætter smykker i sølv, forgyldt sølv, rustfri stål i både guld- og stålfarve, messing og kobber, der er forgyldt og forsølvet.

Derudover bruger jeg ædelsten, krystaller, ferskvandsperler og glas til at skabe unikke og personlige smykker.

Søg

Personlig halskæde i dit design

Halskæder er et smykke, der hænger nær ens hjerte. Mange ønsker derfor en personlig halskæde, der symboliserer en bestemt person eller et bestemt minde, der er ens hjerte nært.

Hos mig kan du være med til at designe din egen personlige halskæde, så du kan få det lige præcis, som du ønsker det.

Jeg ved hvor meget historie, der kan ligge i et smykke, hvorfor du enten helt selv kan designe din personlige halskæde, eller du kan i samarbejde med mig designe en halskæde, der passer til din stil og ønsker.

Med en personlig halskæde undgår du desuden, at der er mange mennesker, der har et smykke magen til dit, hvilket kan være en vigtig faktor, når man forbinder en halskæde med noget helt særligt.

Ønsker du et smykke, som du kan dele med din bedste veninde, mor, søster eller lignende, så har du også mulighed for at designe to ens smykker, som skaber en forbindelse mellem jer og jeres relation.

Med en personlig halskæde til jer begge eller jer alle vil I kunne matche og sende en kærlig tanke til hinanden.

Personlig halskæde efter dine mål     

Mange standard halskæder har en max to forskellige længder, hvilket kan give udfordringer, hvis dine mål enten er for store eller for små til det, som kategoriseres som værende standarden.

Dette ønsker jeg at bryde med, og derfor designer jeg personlige halskæder, der passer perfekt til dine mål og ønsker.

Du skal blot kontakte mig om den halskæde, som du synes godt om, så vil jeg designe denne halskæde ud fra dine specifikke mål.

En personlig halskæde giver en frihed til at bære flotte personlige smykker uden at bekymre sig om ens mål og størrelse.

Foruden at halskæden er designet præcis til din hals, så kan du gøre det til en endnu mere personlig halskæde ved selv at være med til at bestemme materialerne, som jeg bruger, når jeg laver halskæden.

Det er altså muligt at lave en helt unik og personlig halskæde, som kun er designet til dig.

Ønsker du en personlig halskæde, så kan du kontakte mig

Scroll to Top