Dansk design øreringe

Find alle kategorierne her:


Dansk design øreringe til kvinder


Ønsker du et par unikke øreringe, der er helt unikke? Hos mig finder du blandt andet håndlavede dansk design øreringe i både ørestikker og hængende øreringe.

Når jeg designer øreringe anvender jeg både sølv, forgyldt sølv, rustfri stål både i stål og forgyld stål, messing og kobber der er forgyldt og forsølvet, ædelsten, krystaller, ferskvands perler og glas. 

Søg

Dansk design øreringe

Hos Elva Smykker finder du alle former for øreringe, der henvender sig til kvinden, der elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv. Du finder både øreringe, der sidder tæt til øret og hænge øreringe i forskellige materialer og former. Ens for alle øreringene er, at de er fremstille af gode materialer, som gør, at de kan holde igennem lang tid, hvis de behandles ordentligt.

Her på siden finder du både dansk designer øreringe, der henvender sig til de mere festlige begivenheder, samt øreringe der er til hverdagsbrug. Du kan derfor være sikker på at finde øreringe, der henvender sig til det, som du søger.

Speciallavede dansk design øreringe

Øreringe er et meget synligt smykke, og derfor er der mange kvinder og mænd, der går meget op i, at smykket passer til deres stil og personlighed. Det kan derfor også være svært at finde nogle øreringe, der passer til en blandt de mange enkle og stilrene smykker. Hos Elva smykker kan du selv være med til at skabe dine dansk design øreringe, så du får lige præcis de øreringe, du synes repræsenterer, hvem du er.

Ønsker du at skabe en ny øreringe, der passer helt perfekt til dig og din stil, så kan du kontakte mig lige her.

Skab en unik stil med flere smykker

Ønsker du et smykkesæt, der passer helt perfekt til dig, så er der mange muligheder for at finde unikke og håndlavede smykker her på siden. Skulle der ikke være et smykkesæt, der passer lige til dig, så er du velkommen til at kontakte mig med henblik på, at vi sammen kan designe et smykkesæt til dig.

Det er også muligt at sammensætte forskellige smykker for at skabe en livligt og unik stil på tværs af stilarter. Bland vores håndlavede halskæder, armbånd og øreringe, som du har lyst.

Scroll to Top