Flot håndlavet armbånd, til mænd med forskellige sten

399,00 kr.

Flot håndlavet armbånd til mænd,  lavet på elastik snor, så det er behageligt at have på.

Perlerne er ca. 8mm i diameter, det er lavet af lavasten,  picture Jasper,             sort Onyx og tigerøje, og rustfri stål perler, der kan du vælge imellem, guld, stål og sølvfarvet

Laves efter mål

varenummer AM1011

Lavasten

Lavasten er en jordforbindende sten, der styrker ens forbindelse til Moder Jord.

Det kan giver os styrke og mod, hvilket giver os stabilitet gennem tider med forandring.  

Lavasten hjælper dig med at se indad. Den er meget insisterende og nærmest tvinger dig til at se, hvad du gemmer allerinderst inde.

Den giver dig mulighed for at få tingene frem i lyset, så du stille og roligt kan begynde at give slip på al mørke og negativitet.

Så hvis du er parat til at give slip på dine uhensigtmæssige tanke og handlemønstre, kan lavasten hjælpe dig godt på vej.

Lava sten er en sten af styrke og frugtbarhed. Den giver stabilitet i en tid med forandringer og er med til at bortlede vrede og yde vejledning og forståelse. Den hjælper mod ubeslutsomhed, ængstelse eller hvis man føler sig svag.

Picasso Jaspis

Picasso Jaspis siges at tiltrække positive mennesker ind i ens liv, til at støtte og opmuntre, venskaber til at blomstre på sunde kærlige måder og også hjælpe med at forbedre gamle der muligvis er gået tabt.

Den har en stærk jordforbindelse og beroligende kvalitet, der hjælper med at tilskynde til styrke og selvdisciplin.

Sort onyx

Sort onyx lader dig forstå, at det ikke altid er dig, der har ret. Hjulpet af dens energi bliver du i stand til at se tingene fra modpartens synspunkt.

Navnet onyx kommer af det græske ord for negl, og onyx har da også en gavnlig indflydelse på hår, hud og negle, ligesom denne sten stimulerer hørelse og koncentration.

Onyx er en sten , der anvendes til beskyttelse mod negative påvirkninger . Det er nyttigt for folk , der har brug for at frigøre vedhæftede filer til folk , steder eller ting .

Det er ofte citeret for at hjælpe folk til at flytte tidligere forhold , efter at de er afsluttet. Det aids i forvirrende eller vanskelige tider , kan absorbere følelsesmæssig intensitet , afviser negativ energi og forbedrer selv mesterskab.

Fysisk Healing betydninger

Sort onyx styrer stress og kan øge udholdenhed . Det er også kendt for at støtte i fødsel, seksuel sundhed og selvkontrol .

Det er også siges at styrke hjertet , nyrerne , nerver , kapillærer , hår , øjne og negle .

Sort onyx er også nyttigt i behandling blodsygdomme , glaukom og epilepsi samt behandling af eventuelle tænder , knogle , knoglemarv eller celleskader .

Nøgleord Foreninger

Søgeord, der er forbundet med sort onyx omfatter Kraft , styrke , udholdenhed , konstans , fasthed og varighed . Stædighed , fasthed , holdbarhed , mod og selvbeherskelse er også relateret til sort onyx .

 

Tigerøje

En beskyttelsessten. Tigerøje, siges at kunne bringe held og lykke til den der bærer.

Den siges at have magten til at fokusere sindet, fremme mental klarhed og hjælpe os med at løse problemer objektivt og uden indblanding fra vores følelser.

Særligt nyttigt til helbredelse af psykosomatiske sygdomme, fordrivelse af frygt og angst.

Længde

17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm

Metal Farve

Sølvfarvet, Guldfarvet, Stål farvet

Scroll to Top