Ravnekranie vedhæng med forgyldt Vegvisir

249,00 kr.

Flot ravne vedhæng med Vegvisir i højglans poleret rustfri stål / forgyldt, vedhænget måler 6.2 x 2.5 cm. Hullet til kæden er ca. 8 x 4mm.

Hugin og Munin.

Mangler du en kæde til vedhænget, så kan du finde en her

Prisen er for et ravne kranie vedhæng.

Ravnekranie vedhæng med forgyldt Vegvisir

Flot ravne vedhæng med Vegvisir i højglans poleret rustfri stål med forgyldt Vegvisir. Dette smukke vedhæng er inspireret af den nordiske mytologi og er perfekt til enhver, der elsker symbolik og stil.
Vedhænget måler 6,2 x 2,5 cm og har et hul til kæden på ca. 8 x 4 mm. Det lavet af høj kvalitet rustfrit stål, der er både holdbart og smukt. Det er designet med en Vegvisir på toppen af kraniet. Disse symboler repræsenterer henholdsvis visdom og beskyttelse, og er en vigtig del af den nordiske mytologi.
Vedhænget er behageligt at bære og passer perfekt til enhver lejlighed. Det er også en fantastisk gave til enhver, der elsker den nordiske mytologi eller bare ønsker at tilføje et strejf af stil og symbolik til deres outfit.
Så hvis du vil have et smukt og symbolsk vedhæng, der hylder den nordiske mytologi, så er vores flotte ravne vedhæng med Vegvisir i højglans poleret rustfri stål det perfekte valg for dig. Køb det i dag og oplev den skønhed og symbolik, det bringer til dit liv.
Scroll to Top