MALA/BEDE HALSKÆDER

Find alle kategorierne her:

Mala/bede halskæder.

Mala kæden er et smykke, som bærer en stor historie, der omhandler selvrealisering, koncentration samt positiv energi. Kæden bliver ofte forbundet med yogier, men smykket henvender sig til alle, der ønsker at bringe mere positivitet ind i livet.

Mine mala kæder er alle håndlavet, og der er lagt kærlighed og positiv energi i hver eneste perle i kæden.

Håndlavet og personlige mala kæder

Hos Elva Smykker finder du kun håndlavet og personlige mala smykker, der er lavet med omtanke for, hvad kæden betyder for den, der bærer den. Når jeg arbejder på en mala kæde sørger jeg for, at jeg har overskud samt at jeg er i godt humør. Herefter giver jeg hver af de 108 perler og knuder en lille bøn, hvor jeg overfører min positive energi til perlen.og knuderne. Dette betyder, at kæden er fyldt med gode tanker, der skal hjælpe bæreren med at finde en større koncentration og selvrealisering i bønnen, men også i dagligdagen. Mala kædens energi er nemlig ikke kun til dig, der beder, men også til dig, der blot ønsker at bære et smukt smykke, der udstråler positiv energi.

Ønsker du en bestemt energi, eller mantra / bøn lagt ind i din Mala, så kontakt mig.

Historien bag mala kæden

Mala kæden stammer fra østen, hvor den eksempelvis bruges af yogier, der dyrker yoga og meditation. Mala kæden hjælper til at skabe en dybere koncentration om bønnen og/eller mantraet – og derved undgår man at bruge meditationen på at tælle ned.

I hinduismen og buddismen anses tallet 108 for at være et helligt tal, og derfor skal man mantraeren gentages 108 gange. I en mala kæde er der derfor også 108 perler – der findes dog malas med 27 eller 54 perler – som relaterer sig til det hellige tal. Undersøger du tallets betydning for hinduismen og mala kæden nærmere, så vil du finde mange fortolkning af, hvorfor netop 108 er et helligt tal.

Fortolkningen af tallet varierer efter, hvilken tradition man læser om samt kilden. Herunder kan du se nogle af fortolkningerne bag det hellige tal

  • Solens diameter er 108 gange jordens diameter, og afstanden mellem sol og jord er 108 gange solens diameter.
  • Der skulle være 108 indiske gudinde navne
  • Der siges at være 108 jordiske ønsker
  • Nogle mener, at der er 108 følelser – 36 relaterer sig til fortiden, 36 relaterer sig til nutiden og 36 relaterer sig til fremtiden.
  • Det menes, at der er 108 Upanishads, visdomstekster, fra de gamle visemænd.
  • Nogle mener, at der er en betydning for hvert nummer. 1 står for Gud og sandheden, 0 står for tomhed og fuldstændighed i åndelig praksis, 8 står for uendelighed og evighed.
  • Der skulle være 108 nadier eller konvergerende energilinjer i kroppen, der krydser hinanden for at danne hjertechakraet. en af dem, Sushumna, fører til kronchakraet og dette skulle være vejen til selvrealisering.
  • I astrologi er der 12 huse og 9 planeter. 12 x 9 = 108

Ønsker du spirituel information, så kan jeg anbefale at kigge her

Scroll to Top